1. Program de lucru, livrari, termene

-O comanda poate fi plasata in orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri in intervalul orar 8-16, exceptand sarbatorile legale.

– Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate prin flota acMAG in aria specificata sau prin curier.
– Termenul de livrare pentru produse este de 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

– Termenul de livrare pentru servicii este de maxim 10 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii prin BT sau BL si achitarea avansului.

– In afara zonei de distributie prin flota acMAG livrarile fizice se efectueaza door to door, prin curierat rapid, – serviciu externalizat – deci independent de administrator. Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii; in acest caz administratorul nu isi asuma nici o raspundere in numele firmelor de curierat.

-Administratorul isi asuma responsabilitatea in privinta livrarii produselor comandate de cumparator. Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

 1. Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

3. Politica de retur

Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, numai pentru produsele din prezentul magazin online (excluzand serviciile si produsele personalizate), fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile calendaristice, începând de la ziua in care intrati în posesia fizica a produselor pana in ziua predarii coletului la curier.

Pentru returul produselor achizitionate care indeplinesc conditiile legii prezentate mai sus, va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa artaconturului@gmail.com in care sa completati datele mentionate mai jos:

 • Către acMAG, Bd. Basarabia, nr. 256, sector 3, Bucuresti;
 • Vă informez (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*):
 • Comandate la data (*) / primite la data (*);
 • Numar comanda:
 • Numele consumatorului:
 • Data:
 • Cont IBAN
 1. Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, exclusiv costurile livrarii si transportului retur, in termen de 14 zile lucratoare incepand cu data de la care am receptionat produsul in starea si ambalajul originale. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Drept consecinta costurile livrarii oferita gratuit de flota acMAG sunt suportate de client pe motiv ca suma nu a depasit 400 lei. Astfel clientul primeste contravaloarea produselor mai putin costul serviciului de livrare.

Vom efectua aceasta rambursare pe baza facturii de retur, in contul IBAN specificat de dumneavoastra in cererea de retragere.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului.

Clientul este raspunzator pentru contravaloarea transportului oricarui produs comandat.

Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Nu pot fi returnate produsele care:

 • au facut obiectul unei comenzi speciale
 • au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
 • au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului (ex: nuantarea produsului in culoarea dorita de client)
 • prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
 • au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre.
  ·      sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare

Nu pot fi returnate serviciile efectuate de catre noi.

Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin sau atelier, întrucât cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica conditiile de retur prevazute în prezenta sectiune.